keskiviikko 18. helmikuuta 2015

LOPPUSILAUS


Koristenauha (mikäköhän on oikea nimi sille?) saapui eilen ja tänään sai ensimmäinen tuoli loppusilauksen.

Nauha on mielestäni todella kauniin värinen. Väri sointuu hyvin tuolin kaikkien maalikerrosten kanssa.Mietin millä nauhan saisin kiinni parhaiten. Aloitin nauhan harsimisen, kunnes keksin kokeilla miten "liimanauha", se mikä silitetään kiinni, toimisi.

No toimihan se ihan hyvin, mutta sain kyllä joissakin kohdissa käyttää neulaa ja lankaakin. Niittien määrää ja paikkoja täytyy ensi kerralla miettiä tarkemmin. Nyt niitit eivät olleet kovin suorassa rivissä, joten niiden kaikkien peittäminen nauhalla oli jokseenkin vaikeaa. Ja liimanauha olisi varmaankin ottanut helpommin kiinni jos niittirivi ei olisi niin tiheä.


Olisi vielä toisen tuolin maalipinnan hiominen "kuluneeksi" ja nauhan kiinnitys, mutta siihenkin tarvitaan uusi inspiraatioaalto. Sitä odotellessa... Mutta kevään lähestyminen ja auringon näyttäytyminen saa aikaiseksi kaikenlaisia inspiksiä. Kuten olohuoneen seinien maalaus...

Tässä vielä aamuauringon tekosia keittiössä.


Viikko kääntyy jo loppupuolelle. Vauhdilla vilisevät päivät!

Kohta sytyttelen kynttilät ja rauhoitun vastaanottamaan iltaa. Meillä ilta alkaa jo seitsemän tienoilla, koska aamukin alkaa jo kukonlaulun aikaan. 

Rauhallista keskiviikkoiltaa!

Friida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!