sunnuntai 22. helmikuuta 2015

AURINKOA JA VALOA ODOTELLESSA

Päiveetä täältä synkkyyden keskeltä. Kaipaan valoa! En kyllä muista milloin on näin synkkä talvi ollut! Pitää keksiä jotain piristystä ja väripilkkua. Tämän parempaa en tähän hätään keksinyt. Mutta piristäähän nämäkin!Ihana tuoksu- ja hierontakynttilä ruotsalaiselta Klintalta. Tuoksuna aloe vera ja kurkku. Puhdas tuoksu. Ja sulanutta kynttilää voi käyttää hierontaöljynä. Kynttilästä on moneksi, tunnelmaa, tuoksua ja hyvää oloa ;)

Toisen valonhäivähdyksen tuo päivän ruoka, porkkanakeitto terästettynä inkiväärillä. Upean väristä ja lämpimän makuista herkkua!


Näillä piristetään päivää tänään. Nyt lenkkarit (tai kumisaappaat olisi varmaan parempi vaihtoehto) jalkaan ja Leevin kanssa ulkoilemaan. Märillä, lätäkköisillä ja hiekoitushiekan peittämillä teillä ei Leevin lenkkeilyinto ole parhaimmasta päästä. Leevi hakeutuu sinne kävelemään missä lunta jäljellä. Voi olla, että ihmetellään parkkipaikalla hetkinen ja sitten takaisin sisälle.

Ihastelen muuten tässä samalla ulkona heräileviä pajunkissoja. On jo komean kokoisia!

Näyttää ilmakin kirkastuvan. Kannatti voivotella!

Ei kun ylös, ulos ja lenkille!

Kuullaan!

Friida

2 kommenttia:

  1. Oulussa on pilvistä ja harmaata. Onneksi lumi sulaa kohisten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä etelässäkin lumi on kadonnut jonnekkin! Saa nähdä saadaanko vielä jossain vaihessa valkea maa vai oliko tämä talvi tässä ;)

      Poista

Kiitos viestistäsi!