maanantai 8. joulukuuta 2014

VALOA ODOTELLESSA

Tässä vesisateessa ja tuulen tuiverruksessa, lunta ja pakkasta odotellessa voidaan kai muistella kesää. 

Voi olla, että osa kuvista on jo blogissa nähty, mutta kun nyt tarvitaan aurinkoa ja sitä kesän tuomaa energiaa!Sininen taivas pilvenhattaroineen...
Kaikki kukkii.Mainingit ulapalla keinuttaa venettä.Auringonottoa.Kaikki on rehevää ja vihreää.Aurinkoa vuorokauden ympäri.Rantakasvit ja sudenkorennot.Helteellä meri viilentää.
Linnunpoikaset jättävät pesänsä.Meren tuoksu.Hyvät kalapaikat.Koirat nauttivat veneilystä.Heinät kutittavat varpaita.Aamuauringon säteet herättää.


Sitä se kesä on.


Friida

4 kommenttia:

 1. Kiitos käynnistäsi ja kommentista blogissani.
  Piti heti tulla kurkkaamaan :)
  Kaunis blogi sinulla. Ehdin hiukan katselemaan, mutta vielä paremmalla ajalla lukemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kiva kun tulit katselemaan :) Täällä vasta harjoitellaan bloggailun saloja... Ja tervetuloa kurkistelemaan uudemmankin kerran!

   Poista
 2. Olen niin kesäihminen kuin vaan voi olla! Ilman joulua tämä pimeäaika veisi mehut kokonaan. Kuvistasi huokui kesän lämpö, kauneus ja valo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa vuodenajoissa on hyvät puolensa. Paitsi tämä vuodenaika (minusta talvi ei ole vielä, vaikka kalenteri kovasti niin väittää) on mielestäni sellainen jota ei ollut viisitoista vuotta sitten. Ei talvella kuulu sataa vettä joka päivä!! Tai sitten se on todellakin niin, että aika kultaa ne muistot ;)

   Hieman lohtua antaa kuvat vkesästä ja valosta.

   Poista

Kiitos viestistäsi!