sunnuntai 14. joulukuuta 2014

KAIKKI ALKAA OLLA VALMISTA

Nimittäin nyt on kuusikin koristeltu! Monessa blogissa olen jo nähnyt kauniita joulukuusia, joten miksen minäkin jo sellaisen voisi koristella!


 


Näillä koristelin kuusen. Olin kahden vaiheilla, että laitanko pieniä ledilamppuja vai sähkökynttilät. Kallistuin kynttilöiden puoleen vielä tänä jouluna. Jos ensi vuonna sitten kokeilisi ledejä.

Kuusi oli tarkoitus hakea metsästä, mutta Plantagenista kuitenkin sen haimme. Metsään josta kuusi piti hakea on melkein kahden tunnin ajomatka, joten valoisat tunnit eivät riitä työpäivän jälkeen kuusen hakuun. Ihme kyllä P ei laittnut hanttiin, kun kerroin haluavani kuusen jo nyt. Joulukuusi saa meillä lähtöpassit aika nopeasti joulupyhien jälkeen, joten näin saadaan ihailla kuusta hiukan pidempään. Voisin pitää kuusta (ilman koristeita) vuoden ympäri. Se on vaan niin kaunis!


On se niin hieno! Tiedän kyllä, että tulen korjailemaan, poistamaan/lisäämään koristeita. Niin ja koirat juovat kuusenjalasta! On katsottava päivittäin onko vettä vielä jäljellä. Ehkä vesi on parempaa, kun siinä on hieman makua!

Keittiö sai kynttelikön ikkunaan ja kranssin kaapin oveen.

Huomaan, että mitä vanhemmaksi T tulee, niin tonttujen määrä vähenee. Nyt on vain kolme tonttua. Kaksi mitkä T on tehnyt ala-asteella ja yksi minkä olen saanut ihan pikku tyttönä. Tonttu istuu kaapin päällä ylläolevassa kuvassa.
Makuuhuone sai pari punaista tyynyä ja tähden joulua tuomaan.
Sypressi on löytänyt tiensä senkin päälle. Parvekkeelle haluaisin myös sypressejä tuomaan lämpöä kauniin vihreällä värillään.
Nyt koiran kanssa ulkoilemaan. Tänne etelään saatiin perjantai-launatai yönä valkea maa. Katsotaan kauanko lumesta ja sen antamasta valosta saa nauttia!
Viettäkää ihanaa kolmatta adventtia!

Kohta ollaan jo aatossa! Onneksi kaikki alkaa olla valmista. Joten tervetuloa Joulu!

Friida


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia.
      Juu, tällä kertaa onnisti kuusen kanssa. Kuusen valinta on aina yhtä vaikeaa, haki sen sitten kaupasta tai itse metsästä. Tuntuu, että aina löytyy siitä vierestä hieman hienompi ;)

      Poista

Kiitos viestistäsi!