sunnuntai 14. syyskuuta 2014

JOSKUS MORE IS MORE

Heippa taas! Täällä ollaan vihdoinkin saatu inspiraatio tehdä jotain käsillä. Tuunailut ja käsillä tekeminen on ollut tärkeä keino rentoutua, mutta se on ollut kateissa. Esimerkiksi ommellessa on ajatus pidettävä vain siinä mitä tekee, eikä muuta silloin ajattele. Mutta nyt löysin taas tekemisen ilon! 

Tai voihan olla, etten vaan joka kerta kotiin tullessa jaksanut katsella tuolia, johon Sepe on iskenyt hampaansa. No, ostin ajat sitten IKEAsta tummaa petsiä mikä olisi tarkoitus käyttää senkkiin joka on saanut hieman kolhuja (ei koiran syytä vaan imurin (: )

Eli hiekkapaperilla tuolin jaloista lakka pois ja petsiä neljä kerrosta päälle. Olin malttamaton petsin kuivumisen kanssa ja sudin kaikki neljä kerrosta perän jälkeen. Olen kuitenkin todella tyytyväinen lopputulokseen.ENNEN


JÄLKEEN


JÄLKEEN


Eteisen lattialla on nyt uusi matto, joka toivottavasti kerää hiekan paremmin kuin edellinen matto. Kuvio on aika "kohokuvioinen", joten ehkä se pitää hiekat paikallaan.

Toinen tuunaukseni oli olohuoneen lamppu. Lamppu on IKEAn, johon olen ommellut kankaan ympärille. Entinen kangas oli tummanharmaa ja kaipasin siihen lisää kangasta ja rypytystä. Muistin, että kaapissa on kaksi vaaleanharmaata suhteellisen ohutta kangasta olevaa sivuverhoa. Ja eikun sakset ja mittanauha käteen. Sitten ompelukone laulamaan.

Ensin ompelin vain yhden verhon, josta sain kaksi noin 240 cm:n pätkää. Mutta tuntui, että lisää tarvittaisiin.


KAHDELLA KANKAALLA

KAHDELLA KANKAALLA JA VALOLLA


Itse lamppu näkyi mielestäni liikaa läpi. Toinen sivuverho sai saman käsittelyn. Ja kangasta on nyt melkein kymmenen metriä lampun ympärillä. Joskus more is more.


NELJÄLLÄ KANKAALLA

NELJÄLLÄ KANKAALLA JA VALOLLA


Bongasin Vakre Hjem och & Interiör lehdestä aika samanlaisen lampun.


Itselläni on ollut lamppu jo vuosia. Lamppu on pitkäikäinen, koska kangasta vaihtamalla saa helposti ja nopeasti aivan uutta ilmettä.

Tässä kuva lampusta tummanharmaalla kankaalla. Eroa ei kuvista niin huomaakkaan, vaikka uusi kangas on "luonnossa" paljon vaaleampi kuin allaoleva.VANHA KANGAS


Muutamat kuvat vielä kun tavarat kiertävät paikasta toiseen. Yritän pitää koko kodin tyylin ja värityksen yhtenäisenä. Silloin voin siirrellä tavaroita ja huonekaluja huoletta paikasta toiseen.Näin se maanantai taas koittaa. Toivotan teille ihanaa viikkoa ja voikaa hyvin!


Friida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!