tiistai 27. tammikuuta 2015

HAPPY, HAPPY!

Tänään saapui odotettu paketti. Tilasin ale-myynnistä ruskeat nilkkurit ja saappaat sekä toppatakin. Kauppojen ale-rekkien penkominen ihmismassan keskellä ei innosta, joten päätin tilata verkon kautta. Saappaiden osto on minulle todella haasteellista, koska pohkeet ovat sen verran jykevää tekoa, että monet ihanuudet jäävät kaupan hyllylle. Tällä kertaa päätin ottaa riskin ajatellen, että saappaille (ihanat kun ovat) löytyy sopivat jalat lähipiiristä jos huonosti käy.
Jes! Ovat hyvät! Samoin kun nilkkurit. Hassua on vain se, että vaikka kengät ovat samaa kokoa on saappaisiin ostettava pohjalliset, niin suuri ero samassa koossa on. Mutta niillä saa asian onneksi korjattua. Ja pakkasilla (niitä vielä odotellaan) mahtuu paksumpikin sukka.

Ja parasta kengissä oli hinta, vain noin 35 euroo pari!!!


Luulen käyttäväni useamminkin verkkokaupasta ostamista! Uskoni on palannut verkossa shoppaamiseen. Aikaisemmat verkkokaupoista tilaamani vaatteet eivät ole olleet mitä toivoin.

Ja kun takkikin oli hyvä voin olla happy! Ilman hikoilua sovituskopeissa ja jonotusta kassajonoissa! 


Kulta ja ruskea eri sävyissä, hieman petroolia, unohtamatta mustaa. Niillä mennään talvi ja kevät. Värit ovat sisustuksessa ja vaatteissa aika hillittyjä. Opinkohan koskaan räväköihin väreihin?

Nyt valmistautumaan pilatekseen ja ollaanhan tänään happy ja huomennakin ;D


Friida


3 kommenttia:

 1. Tosi kivat nuo saappaat! Tykkään myös takista. Minun pitänee hankkia myös uusi city-toppis, sillä suosikkihuivini jäi eilen takin vetskarin väliin, eikä suostu irtomaan. Olin pakkopaidassa kirjaimellisesti kurkkuani myöten, kunnes miehen avustuksella pujottelin itseni takista ulos. Huivi on edelleen vetskarissa ja molemmat jumissa:)

  VastaaPoista
 2. Ja vielä yksi asia: sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Siinä meni sitten kummatkin :( Kyllä siinä hermoja koetellaan kun yrittää vapauttaa huivin vetskarista, varsinkin jos sen ehjänä haluaa säilyttää. Ei kun takkiostoksille ja tarvitaanhan huivinkin tilalle uusi ;)
  Kiitos haasteesta ja viikonloppuna yritän siihen vastailla.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!