sunnuntai 7. joulukuuta 2014

NYT SE SAAPUI MYÖS MEILLE!

Nimittäin Pandora-matto! Kauan sitä ajatusta pyörittelin, koska on ollut helppo pestä matot pesukoneessa ja nyt on lattialla villamatto mikä pestävä pesulassa. Tässä taas hätähuosuluonteeni ei jaksa odotella viikkoa...se on sen ajan murhe...


T:n 15-vuotissynttäreitä juhlittiin viime sunnuntaina. Ja olin päättänyt, että haluan eteiseen harmaan käytävämaton ja olohuoneeseen Pandora-villamaton. Toimiin tartuin vain muutamia päiviä ennen synttäreitä. Grace-käytävämatto on metritavarana saatavaa,ja kaksi ja puoli metriä sitä tavitsin. Keskiviikkona huonekaluliikkeeseen kysymään, että saisiko maton jo perjantaina, tai viimeistään lauantaina. Lupasivat perjantaiksi (vaikka kiirettä maton kanttauksissa onkin), lähettävät tekstiviestin kun valmiina.
No hyvä juttu. Yksi matto lähempänä lattiaa!
Sitten metsästämään Pandora-mattoa. Olin P:n kanssa käynyt Kodin Ykkösessä ja tietenkin harmaa 160cm leveä loppu. Tulossa perjantaina tai lauantaina. Hieno homma, viimeistään launtaina! Saan senkin lattialle sunnuntaiksi!


Kuvissa näyttää ruskealta,mutta on kyllä harmaa :) 

Perjantaina viiden jälkeen töistä päästyäni soittelin Grace-maton perään, että mahtaako olla valmis... Joo oli jo eilen... Auton keula kohti huonekalukauppaa... Perillä vartin ennen sulkemista... Myyjä hakee maton... Tässä lapussa on kyllä, että matto on kaksi metrinen... Ei, sen piti olla kaksi ja puoli! Tähän on kyllä kirjoitettu kaksi... No, ei auta kun ottaa se, ei sitä uuttakaan kerkeä saamaan... Maksan maton ja marssin autoon ja kotia kohti.

Sitten soitan Kodin Ykköseen, joko matot ovat saapuneet. Neiti kertoo saldoksi yksi, mutta se on näytematto, eikä sitä myydä. Varasin maton ja ilmoittavat kun saapuvat.

Olin pyytänyt P:tä hakemaan maton samalla kun kaupan ohi muutenkin ajoi, mutta manailin kun ei niitä nyt ollutkaan. Että ei tarvitse hakea! No, mitäs P tekeekään.Ihana mieheni ajaa toiseen Ykköseen maton perässä. Eipä ole, mutta siellä ensimmäisessä on yksi matto! P ajaa sinne, ja siellä on matto, minkä sanottiin minulle olevan näytematto, ja tuo sen kotiin. Ja kaiken tämän ilman, että minulla oli aavistustakaan matonhakureissusta. Miehethän rakastavat tiedettävästi shoppailua Kodin Ykkösessä, Ikeassa jne... (;

Sitten sunnuntaina avaan käytävämaton ja kas´kummaa se onkin kaksi ja puolimetriä! Voi kun ihminen oli onnellinen. Loppu hyvin kaikki hyvin. 

Tämmöinen tarina tällä kertaa.

Vielä muutamia kuvia. Ihanaa kuunnella, tuoksutella ja nautiskella joulusta!
Ihanaa iltaa!

Friida

2 kommenttia:

 1. Hienot on matot , mutta tuo mäykkiksen katse on aivan ihana!
  Lumista ensi viikkoa toivotellen Rasavillin mametsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä ne koiruuksien katseet (vaikka niiden koiruuksien jälkeenkin) on niin hellyyttäviä <3

   Sitä lunta täällä etelässä odotetaan ja toivotaan. Alkaa huumori loppumaan tähän tassujen ja mahan alusten pesemiseen, myös koirilla.

   Ihanaa kun kävit taas piipahtamassa blogissa ja toivotaan sitä lumista ensi viikkoa... Teillä on siihen ehkä paremmat mahdollisuudet niillä leveysasteilla ;)

   Poista

Kiitos viestistäsi!