perjantai 26. joulukuuta 2014

JOULUKATTAUS

Tässä kuvia joulupöydän kattauksesta. Ja kuvia aattoillasta. Taas näitä kuvia, kuvia ja kuvia...Niin ja pöytään tuli valituksi "onnelisen possun kinkku", eli pienestä sikalasta, jossa possuja kasvatetaan ihan toisella tapaa kuin suursikaloissa.

Äitini oli kutonut joululahjaksi kaikille villasukat.

Kuusen olisin halunut pitää vielä, mutta se varisutti neulasiaan siihen tahtiin, ettei se ollut enää kaunis. Vaikka olimme "hoitaneet" sitä ihan oikein. Kyllä se kuusi täytyy ensi jouluksi hakea ihan tuoreena metsästä. Joten eilen aamulla se sai lähteä. Olohuone tuntuu taas suuremmalta! Mutta kaipaan jo kuusen ihanaa tuoksua.


Siskolta saatu amaryllis puhkesi kukkaan juuri parahiksi aatoksi.

Joululahjat laitoin jo aatonaattona kuusen alle. Myös koirille oli omat paketit. Leevi alkoi heti haistella lahjoja ja otti oman pakettinsa. Laski paketin matolle ja haki Sepen paketin. Paketeissa oli röhkivät possut. Aukoi yhden paketeista Sepen ihmetellessä vieressä. Saatuaan sen auki siirtyi toiseen pakettiin. Ja huomasin miten Leevi nautti pakettien aukaisemisesta. Koirilla on aikaisemminkin ollut samanlaiset possut, mutta Sepe on aika raju leikeissään... Possu on ollut oikestaan ainoa lelu millä Leevi on tykännyt leikkiä. Että koirien lahjat oli mieleiset!
Friida

2 kommenttia:

 1. Kaunis ja samalla lämpimän kotoisa kattaus! Ja voi tuota ihanaa Leeviä!
  Me lomailemme täällä Pohjoisessa ja esikoinen on kodin vahtina. Rasavili katselee kaihoisasti ulos, sillä täällä on pakkasta -33 c. Kyllä Norja on viikinkien valtakunta. Tuolla ne vaan viipottaa sukset kainalossa tunturiin. Hrrrrr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se punainen pääsi mukaan kuvioihin kuitenkin ;) Joo Leevi on kyllä omanlainen yksilönsä!

   Voi teitä onnekkaita kun pääsitte lomaa Pohjoisessa viettämään. Ollaan vietetty vuosia sitten Sodankylän Purnumukassa joulu ja uusivuosi, oli niiin ihanaa!!!

   Toivottavasti siellä pahimmat pakkaset hellittää, että pääsette nauttimaan ulkoilusta!
   Täällä etelässä -20 c, vielä hetken ennen tulevia vesisateita :(

   Poista

Kiitos viestistäsi!