maanantai 13. lokakuuta 2014

ARKISTA
Harmitti taas kun ei ollut kameraa mukana sunnuntaiaamun koiran ulkoilutuksella. Aivan punaisena loistava pieni tammi ja usvaa. Ihanan näköistä! Mitä pidemmälle syksy etenee, sitä enemmän kaipaan tekstiilejä ja lämpimiä värejä (siis minulle ruskeaa eri sävyissä ja harmaata tummempana versiona). Olen oppinut, että muun väriset tekstiilit jäävät käyttämättä. Ihailen miten kauniin näköistä esimerkiksi punainen on sisustuksessa, mutta kotona en osaa sitä väriä käyttää kuin jouluna joulutähdissä ja serveteissä.

Vaateissa olen hurahtanut sinapin keltaiseen. Toivonmukaan saan virkattua pipon valmiiksi ennen talven pakkasia. Tässä muutamat kuvat viikon aikana tehdyistä pikku tuunauksista.
Keinutuoli sai lähtöpassit ja tilalle olisi kiva löytää ehkä samanlainen korituoli kuin nyt parvekkeelta lainattu. Tai olisi yksi toinenkin vaihtoehto... Katsotaan nyt...
Huone suureni paljon. Keinutuoli vei kuitenkin todella suuren tilan.
Huomasin miten upean valon keittiönlamppu antoi pöydälle ja hortensia keskellä pöytää sopii valon muotoon. On muuten ollut todella kestävä kukka. Kauankohan on jo aikaa kolmen k:n postauksesta?

Leevi aloitti postauksen, niin päivän synttärisankari sen lopettakoon. 
Friida


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!